Selskap

Store og små arrangement

Bikuben

2. etasje

50 - 130 personar

200 kvm

Om Bikuben

Bikuben finn du i 2. høgda ved Hovudscenen. Her får du kjøpt enkel mat, drikke og snacks. Ein hyggeleg møteplass før du skal på framsyning.

Passar også til mottakingar for grupper. Det er lov å ta med drikke inn i salen. Baren er open før framsyningane om kvelden.

Passar godt til lukka selskap som vil ha underhaldning på scene. Stor bar med tappeøl. Intim atmosfære. Serverar gjestar i pausar, som blir førehandsbestilte ved framkomst.

Foajeen (dagtid)

1. etasje: Kafébar med enkel servering

5 - 14 personar

100 kvm

Om Foajeen

Foajébaren finn du rett innanfor dørene på Det Norske Teatret. På dagtid er det enkel servering med god kaffi og enkel matservering. Koseleg plass der du kan møta venner, kollegaer eller jobba litt remote.

Studentvennleg.

Foajeen (kveldstid)

1. etasje: Kafébar med enkel servering

5 - 14 personer

100 kvm

Om Foajeen

Foajébaren finn du rett innanfor dørene på Det Norske Teatret. Han er open før framsyningane om kvelden. De som skal på scene 2 og scene 3 pleier å bruke baren til pause snacks. Her har vi flotte sittegrupper, og du får kjøpt drikke og snacks. Ein hyggeleg møteplass før du skal på framsyning på scene 2 og eller scene 3. Foajebaren passar også til mottakingar for grupper.

Bankett

2. etasje: Midtgulvet og speilbaren

80 - 350 personar

200 kvm

Om Bankett

To ulike lokale for bankett:

Midtgulvet:
Det er plass til 80 – 250 gjester. Omringa av kunst og byster av kjende teaterkunstnarar. Høgt under taket. Lyst og luftig med store opne vindauge mot Kristian IV gate. Ved 300 gjester blir dørene opna til spegelbaren.

Speilbaren:
Spegelbaren kan også leigast separat, eller som ein del av midtgolvet. I Speilbaren er det plass til 80 gjester.

{

Me er fleksible og tilpassar oss til ønska deira for arrangementa deira. Frå fingermat til fem-retters meny. Vinpakkar, velkomstdrinkar. Me tilpassar alltid service til arrangement, anten det er bryllaup, store konferansar eller private lukka selskap.

Melita Dos Santos BOM

Restaurantsjef

Bestill selskap her

13 + 2 =

Kafé Løve tek atterhald om at dato og tidspunkt må stadfestast av restaurantsjef for at bestillinga skal vera aktiv. Du vil få e-post med stadfesting så snart me har behandla bestillinga di.

.

Premierefester

Det Norske Teatret

.

Private arrangement

Bryllup, konfirmasjon, bursdag og minnestund

.

Julebord

Privat og bedrift

.

Konferanse

Tilpasset opplegg for bedrifter

.

Jubileum

Nasjonaldager, markeringsdager mm-