Meny
SMAKFULLE RETTER TIL OPPLEVING
Vichyssoise
Bakt purre, potetkrisp- og stongselleri-cruditè
Potet- og purre-espuma og lagra Høvding Sverre-ost
(mjøl, selleri)
Hummarravioli med kylling
Serveres med skaldyrsaus, bakt aubergine, Granny Smith-eple og estragon
(mjølk, egg, kveitemjøl, sennep, soya, soyabønner)
Teaterplanke
Coppa-skinke, vellagra norske ostar, aprikosmarmelade, salte mandlar, marinerte oliven og rista brød
(ost, mandlar, sesam)
Dagens forrett
*Spør servitøren
Jordskokk-risotto
Med skogsopp, sprø jordskokk, sylta løk og grønkål
(smør, ost)
Variasjonar av lam
Rosasteikt, braissert og ragu med savoykål, rotgrønsaker, peparrot,
Perlepotet og krema saus
(fløyte)
Dagens fisk
*Spør servitøren
Dagens kjøt
*Spør servitøren
Tonka panna cotta
med raudvinskokte fersken, karamellisert kvit sjokolade og oksalis
(mjølk, spor av nøtter)
Nyrørt is og sorbé
Serveres med noko syrleg og noko sprøtt
(kveitemjøl, mandel, mjølk, egg)
Vellagra norske ostar med tilbehøyr
(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)
Dagens dessert
*Spør servitøren
Vichyssoise
Forrett
Lam
Hovudrett
Panna cotta
Dessert
Pris: 715,-
Vinpakke
Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny. Til saman 4 glas vin (dessertvin er valfri)
Pris: 510,-
Dagens smørbrød
(spør servitør)
Dagens suppe
(spør servitør)
Teaterplanke
Coppaskinke, moden ost, oliven og artisjokk, salte mandler, aprikosmarmelade og brød
(mjølk, mandler, kveitemjøl)
Dagens dessert
(spør servitør)
Frostburgar
Med ost, isbergsalat, tomat, hamburgardressing, brød og sprø potetstavar
(storfe, mjølk, egg, kveitemjøl)
Eller
Krema pasta
Med raud pesto, soltørka tomat, grønkål og parmesan
(storfe, mjølk, egg, kveitemjøl)
-----------
Grilla iskremfjell
(mjølk, egg)
Eller
Grilla sorbetfjell
(egg)
Pris: 235,-
Milkshake
Vanilje eller sjokolade
(mjølk)
Pris: 78,-
Skal du eta før framsyning?
Restauranten er alltid open to timar før framsyning

Har du allergispørsmål?
Me tilpassar oss til alle allergiar. Ta kontakt med oss på sentralbordnummeret viss du er gjest i restauranten. Ved større selskap kan du ta direkte kontakt med restaurantsjefen vår.