Meny

FRUKOST FRÅ 08:00-11:00

Dagens påsmurd

(Kveitemjøl)

45,-

 

Dagens bakst

35,-

 

Havregraut med Ringi eplemos og kanel

(havre)

45,-

 

Yoghurt med dagens tilbehøyr

(Mjølk)

35,-

 

Spør servitøren din om utvalet av juicar, kaffi og te

 

Lunsj og kveldsmeny 

Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.

 

Smårettar

Matjessild med Reddalpotet, røykt rømme og peparrot, rug

(fisk, sulfitt, mjølk, rug, kveite, egg)

185,-

 

Neslesuppe med reker og asparges

(mjølk, skaldyr, egg, kveite)

165,-

 

Soppgyoza

(kveite, blautdyr)

140,-

 

Blåskjel gremolata med pommes og aioli

(Egg, blautdyr, mjølk, sulfitt)

Liten 165,-

stor 195,-

 

 

Hovudrettar

Kveite med vårgrønsaker, nypotet og blåskjelskum

(fisk, mjølk, blautdyr)

290,-

 

Langtidsteikt fjellgris med gulrotpure, padrons og salsa verde

(mjølk, sulfitt, kveite)

290,-

 

 

Søtt

Norske ostar med knekkebrød

(mjølk, kveite, rug, sesam)

155,-

 

Jordbær og kamomille, svart sesamis, maltsirup

(mjølk, egg, sesam)

135,-

 

Sjokoladecremaux, med vaniljeis, brødchips og olivenolje

(egg, mjølk, kveite)

135,-

 

TEATERMENY                                               

Kokkane set saman tre rettar

 

Forrett

 #

Hovudrett fisk

 

eller

 

Hovudrett kjøtt

 #

Dessert

 

3-rettar

475,-

 

Hovmeistaren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri) 

385,-