Lunsj 11.00 - 15.30 (12.00-15.00)
Reker i trengsel
Handpilla reker med sitronmajones, kokt egg, sitron, dillkvist, røykt aurerogn og salat
Som smørbrød 190,-
(kveitemjøl, skaldyr, egg, sennep, sulfitt, fisk)
Som salat 210,-
(skaldyr, egg, sennep, sulfitt, fisk)
◆
Roastbiff av kalv
med estragonmajones, sylta raudløk og peparrot
Som smørbrød 195,-
(kveitemjøl, mjølk, sennep, sulfitt)
Som salat 215,-
(mjølk, sennep, sulfitt)
◆
Caprese
Tomat og bøffelmozzarella med quinoakjeks og basilikumvinegrette
Som smørbrød 200,-
(kveitemjøl, rug, mjølk, sennep, sulfitt)
Som salat 220,-
(mjølk, sennep, sulfitt)
◆
Langtidsbakt sideflesk
Puffa svor, coleslaw med eple, chilimajones og grov sennep
Som smørbrød 190,-
(kveitemjøl, rug, sennep, sulfitt, egg)
Som salat 210,-
(Sennep, sulfitt, egg)
◆
Stjerneskot
Fritert raudspette med handpilla reker, sitron og karriremulade med sylta grønsaker
Som smørbrød 190,-
(egg, sulfitt, skaldyr, kveitemjøl, rug)
Som salat 210,-
(egg, sulfitt, skaldyr, kveitemjøl, rug)
◆
Krema skaldyrsuppe
med dagens fisk, reker, potet, rotselleri, purre og kamskjelchips
(mjølk, fisk, skaldyr, selleri, blautdyr)
185,-
DESSERT
Dagens dessert
Spør servitør om dagens tilbod
(kveitemjøl, nøtter, mandlar, peanøtter, mjølk, egg)
◆
Nyrørt is med marinerte bær og peanøttkrokan Spør servitør om dagens val
(peanøtter, melk)
95,-
◆
Ein makron
(mandlar, nøtter, egg)
20,-
A la Carte 16.00 - 20.00 (15.30 - 22.00)
FORRETTAR
Grilla lettgrava kvit asparges
med sitronløk, Holtefjellkrem og råhøvla asperges
(Egg og mjølk)
185,-
◆
Kamskjel frå Frøya
med jordskokk, vårfennikel, beurre noisette-skum, kjørvel og «sjøriv»
(Blautdyr, smør, soya og gluten)
225,-
◆
Dagens forrett
(spør servitør)
HOVUDRETTAR
Gnocchi
med Västerbottenost, vårprimørar og røykt tomatsaus
(Mjølk, selleri, gluten og egg)
285,-
◆
Langtidsbakt sideflesk
med puffa svor, variasjon av kål, perlepoteter, epleeddikgelé
og raudvinssaus med sennepsfrø
(Mjølk, sulfit, sennep)
295,-
◆
Dagens fisk
(spør servitør)
◆
Dagens kjøtt
(spør servitør)
DESSERTAR
Bringbærpannacota
med mandelbotn, karamelisert kvit sjokolade, bringebæris, mandelflarn og bringbærperler
(Mjølk, mandel)
165,-
◆
Nyrørt is og sorbet
med marinerte bær og peanøttkrokan
(Peanøtter, mjølk)
100,-
◆
Vellaga norske ostar
med tilbehøyr
(Mjølk, kveitemjøl, rug, hasslenøtter, sesamfrø, mandel)
160,-
◆
Dagens dessert
(spør servitør)
TEATERMENY 590,-
Forrett
Kvit asparges
◆
Hovudrett
Dagens kjøtt eller fisk
◆
Dessert
Bringebær
VINPAKKE 425,-
Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.