FORRETTAR
Lett grilla svineknoketerrine
med sellerislaw, pære, sennep og puffa svor
(selleri, egg, sulfitt, sennep)
185,-
Steinsoppsravioli
med rista kålconsomme og vinterkål
(soya, sulfitt, selleri, kveitemjøl)
195,-
Teaterplanka
Coppaskinke, vellagra norske ostar, salte mandlar, marinerte oliven og husets knekkebrød
(ost, mandlar, sesam)
235,.
Dagens forrett
(spør servitøren)
HOVUDRETTAR
Spaetzle
med urtepesto, lagra Holtefjell, grønsaker og rista valnøtter
(ost, kveitemjøl, valnøtter, egg))
265,-
Grilla høgrygg av storfe
sylta sennepsfrø, karamelisert lauk, sopp, høvding Sverre XO krokett og rødvinsaus
(sennep, sulfitt, mjølk)
295,-
Dagens fisk
(spør servitøren)
Dagens kjøt
(spør servitøren)
DESSERTAR
Nysteikt sjokoladekake
med vaniljeis, mandelpralin, sjokoladenougatine og rommarinerte kirsebær
(mjølk, egg, kveitemjøl, mandel, spor av nøtter)
195,-
Nyrørt is og sorbet med noko syrleg og noko sprøtt
(kveitemjøl, mjølk, egg)
115,-
Vellagra norske ostar med tilbehøyr
(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)
165,-
Dagens dessert
(spør servitøren)
TEATERMENY
Forrett
Knoketerrine
Hovudrett
Grilla Høgrygg
Dessert
Sjokoladekake
PRIS 645,-
VINPAKKE
Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny.
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
PRIS 465,-
Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.