Meny

 

 FORRETTAR   

                                              

Lett grilla svineknoketerrine

med sellerislaw, pære, sennep og puffa svor

(selleri, egg, sulfitt, sennep)

185,-

 

Steinsoppsravioli

med rista kålconsomme og vinterkål

(soya, sulfitt, selleri, kveitemjøl)

195,-

 

Teaterplanka

Coppaskinke, vellagra norske ostar, salte mandlar, marinerte oliven og husets knekkebrød

(ost, mandlar, sesam)

235,.

 

Dagens forrett

(spør servitøren)

 

  HOVUDRETTAR                                                      

 

Spaetzle

med urtepesto, lagra Holtefjell, grønsaker og rista valnøtter

(ost, kveitemjøl, valnøtter, egg)) 

265,-

 

Grilla høgrygg av storfe

sylta sennepsfrø, karamelisert lauk, sopp, høvding Sverre XO krokett og rødvinsaus

(sennep, sulfitt, mjølk)

295,-

 

Dagens fisk

(spør servitøren)

 

Dagens kjøt

(spør servitøren)

 

 

DESSERTAR     

                                          

Nysteikt sjokoladekake

med vaniljeis, mandelpralin, sjokoladenougatine og rommarinerte kirsebær

(mjølk, egg, kveitemjøl, mandel, spor av nøtter)

195,-

 

Nyrørt is og sorbet med noko syrleg og noko sprøtt

(kveitemjøl, mjølk, egg)

115,-

 

Vellagra norske ostar med tilbehøyr

(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)

165,-

 

Dagens dessert

(spør servitøren)

 

 

                                                             TEATERMENY

                                               

Forrett

   Knoketerrine

Hovudrett

   Grilla Høgrygg

Dessert

   Sjokoladekake

PRIS 645,-

 

 

VINPAKKE

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny.

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)

 PRIS 465,-

 

 

 

 

 Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.