Meny

FRUKOST FRÅ 08:00-11:00

 

Havregraut med Ringi eplemost og kanel

(havre)

35,-

 

Havregraut med knuste bringebær og rista sprø nøtter

(havre, mjølk, mandel, hasselnøtt, cashewnøtter)

35,-

 

Havregraut med peanøttsmør og banan

(mjølk, havre, peanøtter)

35,-

 

Gresk yoghurt med pasjonsfruktsaus, rista nøtter og kokosflak

(mjølk, mandel, hasselnøtt, cashewnøtter)

35,-

 

Nysteikt croissant

(kveitemjøl, mjølk)

35,-

Med ost og skinke

(mjølk)

+ 15,-

Lita skål med syltetøy

+ 15,-

 

Ei skive heimelaga rugbrød med valfritt pålegg:

Ost og skinke 25,- (Mjølk, kveitemjøl, rug)

Røykelaks og egg 25,- (mjølk, kveitemjøl, rug, fisk, egg)

Avokado 25,- (mjølk, kveitemjøl, rug)

 

 

 

Spør servitøren din om utvalet av juicar, kaffi og te

  

Lunsj og kveldsmeny 

Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.

 

Lunsj 11:00-15:00 (12:00-14:30)

Sandwich med reker, sitronmajones og egg

(skaldyr, sennep, egg, kveitemjøl)

185,-

 

Posjerte egg, avokadokrem og bonito

Grilla brød

(egg, fisk, kveitemjøl)

185,-

 

Andelår confitert med rosmarin, potetpure, linseragu og kvitløksjy

(mjølk, sulfitt)

225,-

 

Cavatelli med blåskjel og steinsopp

(mjølk, kveitemjøl, egg, sulfitt)

215,-

 

Svinerillete med bruna smør og løk, grilla brød og salte agurkar

Dijon

(kveitemjøl, mjølk, sulfitt, sennep)

155,-

 

Middag 16:00-20:00 (15:30-22:00)

Forrettar

 

Sopptoast med kantarell, makrell og parmesan

(egg, mjølk, kveitemjøl, fisk, sulfitt)

175,-

 

Blomkål og oksetartar, røykt eggeplomme, rista mandlar og blomkarse

(sulfitt, egg, mandlar, mjølk)

170,-

 

Steikt kamskjel frå Frøya med blomkålkrem smakt til med miso. løyrom og rugsmular

(blautdyr, mjølk, rug, fisk)

175,-

 

Svinerilette med bruna smør og bakt løk. Grilla brød

(mjølk, sulfitt, sennep, kveitemjøl)

155,-

 

Teaterplanke

Med coppa-skinke, oliven, norske ostar og svinerilette med cornichons

(Mjølk, sennep)

175,-

 

Hovudrettar

 

Piggvar steikt på bein, kalvebrissel, bakt selleri og syrleg smørsaus, knuste poteter

(fisk, mjølk, kveitemjøl, egg, selleri, sulfitt)

295,-

 

Lam frå Jæren, krydra søtpotetpuré og savoykål, lammesjy med kvitløk

(mjølk, sulfitt)

285,-

 

Steikt kveite med erter og confisert løk. Bakte beter, potetpuré og skaldyrsvinaigrette

(Fisk, mjølk, skaldyr, sulfitt)

285,-

 

Steikt entrecote med steinsopp, syrleg salat, pommes og bearnaise

(sennep, mjølk, sulfitt)

315,-

 

Cavatelli med blåskjel og steinsopp

(mjølk, kveitemjøl, egg, sulfitt)

260,-

 

Barnemeny

Vi serverer mindre porsjonar med enklare tilbehøyr til barna

150,-

 

Dessert

 

Kokos-sorbet med krumkake og tindvedkrem, rista kokos

(mjølk, egg, kveitemjøl, mandel)

135,-

 

Sjokolademousse med solbær og havresmular

(mjølk, egg, kveitemjøl)

115,-

 

Lakrisis med kvit sjokolade og yoghurtkrem, hyllebær

(mjølk, egg, kveitemjøl)

125,-

 

To norske ostar med heimebaka brød og noko søtt

(mjølk, kveitemjøl, egg)

160,-

 

Valrhonasjokolade med salt karamell

(Mjølk)

20,-

 

TEATERMENY                                               

Kokkane set saman tre rettar

 

Forrett

 #

Hovudrett fisk

 

eller

 

Hovudrett kjøtt

 #

Dessert

 

3-rettar

425,-

 

Hovmeistaren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)