Meny

FRUKOST FRÅ 08:00-11:00

 

Havregraut med Ringi eplemost og kanel

(havre)

35,-

 

Havregraut med knuste bringebær og rista sprø nøtter

(havre, mjølk, mandel, hasselnøtt, cashewnøtter)

35,-

 

Havregraut med peanøttsmør og banan

(mjølk, havre, peanøtter)

35,-

 

Gresk yoghurt med pasjonsfruktsaus, rista nøtter og kokosflak

(mjølk, mandel, hasselnøtt, cashewnøtter)

35,-

 

Nysteikt croissant

(kveitemjøl, mjølk)

35,-

Med ost og skinke

(mjølk)

+ 15,-

Lita skål med syltetøy

+ 15,-

 

Ei skive heimelaga rugbrød med valfritt pålegg:

Ost og skinke 25,- (Mjølk, kveitemjøl, rug)

Røykelaks og egg 25,- (mjølk, kveitemjøl, rug, fisk, egg)

Avokado 25,- (mjølk, kveitemjøl, rug)

 

 

Spør servitøren din om utvalet av juicar, kaffi og te

 

  

Lunsj og kveldsmeny 

Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.

 

Lunsj 11:00-15:00 (12:00-14:30)

Sandwich med reker, sitronmajones og egg

(skaldyr, sennep, egg, kveitemjøl)

185,-

 

Posjerte egg, avokadokrem og bonito

Grilla brød

(egg, fisk, kveitemjøl)

185,-

 

Andelår confitert med rosmarin, potetpure, linseragu og kvitløksjy

(mjølk, sulfitt)

225,-

 

Cavatelli med blåskjel og steinsopp

(mjølk, kveitemjøl, egg, sulfitt)

215,-

 

Svinerillete med bruna smør og løk, grilla brød og salte agurkar

Dijon

(kveitemjøl, mjølk, sulfitt, sennep)

155,-

 

Middag 16:00-20:00 (15:30-22:00)

Forrettar

 

Kyllinglevermousse med sylta eple, sitrongele og brødchips, rista hasselnøtter

(mjølk, kveitemjøl, egg, hasselnøtter)

165,-

 

Bakt villkveite med fennikel og korianderfrø, emulsjon på svart kvitløk og sjøgras

(fisk, egg, kveitemjøl)

170,-

 

Tartar på hjort, lett steikt med vaktelegg, trøffelkrem og jordskokkchips

(mjølk, egg)

165,-

 

Steikt sjøkreps med karamellisert fløyte, sylta agurk og skaldyr

(skaldyr, mjølk)

185,-

 

Teaterplanke – snacks med spekemat, norske ostar, oliven og salte mandlar

(mandel, egg, mjølk, kveitemjøl)

175,-

 

Hovudrettar

 

Reinsdyrentrecote med bakt gulrot, potetpure og rosettkål

Saus med einebær

(mjølk, sulfitt)

290,-

 

Steikt torsk med oksehalar, luftig pastinakkrem og raudvinssjy

(fisk, mjølk, sulfitt)

285,-

 

Posjert piggvar på bein med eggeplommekrem, kapers og kokte småpoteter

smørsaus

(fisk, mjølk, egg)

305,-

 

Villand steikt på skroget, heilbakt selleri, grønkål, tørka tyttebær og steinsoppsaus

(mjølk, selleri)

285,-

 

Cavatelli med portobello, valnøtter og Västerbottenost

(kveitemjøl, mjølk, egg, valnøtter)

255,-

 

Barnemeny

Vi serverer mindre porsjonar med enklare tilbehøyr til barna

150,-

 

Dessert

 

Creme brulee med sitrussorbe/granité

(mjølk, egg, kveitemjøl, mandel)

125,-

 

To norske ostar med heimelaga knekkebrød og pepperkakemann, noko søtt

(mjølk, kveitemjøl, egg)

165,-

 

Rosett med krydderis og lune molter

(mjølk, egg)

125,-

 

Bakt sjokolade med tindved og pepperkakesmular, hasselnøttsnø

(egg, mjølk, mandel, kveitemjøl, egg)

125,- 

 

Valronasjokolade

20,-

 

TEATERMENY                                               

Kokkane set saman tre rettar

 

Forrett

 #

Hovudrett fisk

 

eller

 

Hovudrett kjøtt

 #

Dessert

 

3-rettar

425,-

 

Hovmeistaren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri) 

365,-