Meny

FORRETTAR

Biff tartar med eggekrem, estragonemulsjon, sylta neper, brønnkarse, rugbrødchips og parmesan

(mjølk, egg, rug, kveitemjøl, sennep)

229,-

Kantarelltoast med sylta kantarellar, skogsoppstuille, silverløk og geitostskum

(mjølk, kveitemjøl, soya)

185,-

Dagens forrett

(spør servitør)

 

 

 

HOVUDRETTAR

Cavatelli med sesongens sopp i vegetarisk sjy med ruccola, svart pepar og pecorino

(mjølk, selleri, kveitemjøl)

290,-

Grilla svinekam med urtecrumble, choucroute, løk- og sennepschutney, løksjy og perlepotet

(sennep, sulfitt)

275,-

Dagens fisk

(spør servitør)

Dagens kjøtt

(spør servitør)

 

DESSERTAR

Gâteau Marcel med vodkamarinerte kirsebær, kirsebærgele, karamelliserte popkorn, popkorn-is og karamellsaus

(mjølk, egg, spor av nøtter)

165,-

Nyrørt is og sorbe med marinerte bjørnebær og peanøttkrokan

(peanøtter, mjølk, egg)

105,-

Vellagra norske ostar med tilbehøyr

(mjølk, kveitemjøl, rug, hasslenøtter, sesamfrø, mandel)

165,-

Dagens dessert

(spør servitør)

TEATERMENY

Forrett

Kantarellar

Hovudrett

Dagens kjøtt eller fisk

Dessert

Gâteau Marcel

615,-

VINPAKKE

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)

425,-

 

 

 

Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.