Meny

Lunsj 11.00 - 15.30 (12.00-15.00) 

Reker i trengsel

Handpilla reker med sitronmajones, kokt egg, sitron, dillkvist, røykt aurerogn og salat

Som smørbrød 180,-

(kveitemjøl, skaldyr, egg, sennep, sulfitt, fisk)

Som salat 200,-

(skaldyr, egg, sennep, sulfitt, fisk)

 

Burrata 

Burrata med tomatsalat og ramsløkpesto

Som smørbrød 180,-

(kveitemjøl, pinjenøtter, mjølk, sennep, sulfitt)

Som salat 210,-

(pinjenøtter, mjølk, sennep, sulfitt)

 

Kantarellar

Smørsteikte kantarellar og skogssopp med bygg, geitost og sylta løk

Som smørbrød 195,-

(kveitemjøl, bygg, mjølk, sennep, sulfitt)

Som salat 215,-

(mjølk, bygg, sennep, sulfitt)

 

Krema blomkålsuppe

Rista blomkål i krema grønsaksbuljong med krutongar og sprøsteikt bacon

(mjølk, kveitemjøl)

165,-

 

Andeconfit

Confitert andelår med dijonpotetstappe, grilla pære og syrleg salat

(mjølk, selleri, sulfitt, sennep)

265,-

 

DESSERT

Dagens dessert       

(kveitemjøl, nøtter, mandlar, peanøtter, mjølk, egg)

Spør servitør om dagens tilbod    

 

Sorbé med marinerte bær og peanøttkrokan 

Spør servitør om dagens val

(peanøtter)

95,-

 

Ein makron

(mandlar, nøtter, egg)

20,-

 

A la Carte 16.00 - 20.00 (15.30 - 22.00) 

FORRETTAR                                                    

Burrata med tomatar og ramsløkpesto

(mjølk, pinjenøtter)

175,-

 

Aurepastrami med gribichesaus og kjørvel

(fisk, egg, sulfitt, sennep)

180,-

 

Dagens forrett

(spør servitør)

Dagens pris

 

HOVUDRETTAR                                                         

Kantarellar med sopprisoni og ruccola

(mjølk, kveitemjøl) 

265,-

 

Andelårconfit med dijonpotetstappe, grilla pære, raudvinsaus og syrleg salat

(sulfitt, mjølk, sennep)

270,-

 

Dagens fisk

(spør servitør)

Dagens pris

 

Dagens kjøtt

(spør servitør)

Dagens pris

 

DESSERTAR                                                                

Sjokoladekrem på mandelbotn med stracciatella og friske bær

(mjølk, mandel, egg)

155,-

 

Nyrørt is og sorbet med marinerte bær og peanøttkrokan

(peanøtter, mjølk)

95,-

 

Dagens norske ostar med tilbehøyr

(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)

150,-

 

Dagens dessert

(spør servitør)

Dagens pris

 

TEATERMENY      590,-                                               

Forrett

Aurepastrami

 

Hovudrett

Dagens kjøtt eller fisk

 

Dessert

Sjokoladekrem

 

VINPAKKE     425,-

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)

 

Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.