Meny

FRUKOST FRÅ 08:00-11:00

 

Havregraut med Ringi eplemos og kanel

(havre)

35,-

 

Havregraut med knuste bringebær og rista sprø nøtter

(havre, mjølk, mandel, hasselnøtt, cashewnøtter)

35,-

 

Havregraut med peanøttsmør og banan

(mjølk, havre, peanøtter)

35,-

 

Gresk yoghurt med pasjonsfruktsaus, rista nøtter og kokosflak

(mjølk, mandel, hasselnøtt, cashewnøtter)

35,-

 

Nysteikt croissant

(kveitemjøl, mjølk)

35,-

Med Ost og skinke

(mjølk)

+ 15,-

Lita skål med syltetøy

+ 15,-

 

Ei skive heimelaga rugbrød med valfritt pålegg:

Ost og skinke 25,- (Mjølk, kveitemjøl, rug)

Røykelaks og egg 25,- (mjølk, kveitemjøl, rug, fisk, egg)

Avokado 25,- (mjølk, kveitemjøl, rug)

 

 

 

Spør servitøren din om utvalet av juicar, kaffi og te

  

Lunsj og kveldsmeny 

Selskap over 8 personer må forhåndsbestille fra spesialmeny

 

Lunsj 11:00-15:00 (12:00-14:30)

Rugvaffel med kaldrøykt laks, hjartesalat og lodderogn

Piska creme fraiche og pepparrot

(fisk, mjølk, rug, kveitemjøl, egg)

165,-

 

Taskekrabbe på rugbrød med avokado, dill og kokt egg

Togarashi

(skaldyr, rug, kveitemjøl, egg, sennep)

180,-

 

Gul ertesuppe, med svineknoke rotgrønnsaker og pepparrotkrem

Flatbrød

(kveitemjøl, sulfitt, mjølk)

170,-

 

Salat med plukka andeconfit.

Kubbost frå Rueslåtten, bakte beter og sylta pære

(mjølk)

190,-

 

Svinerille med bruna smør og løk, grilla brød og salte agurkar

Dijon

(kveitemjøl, mjølk, sulfitt, sennep)

155,-

 

Middag 16:00-20:00 (15:30-22:00)

Forretar

 

Sopptoast med kantarellar, makrell og parmesan,

(egg, mjølk, kveitemjøl, fisk, sulfitt)

175,-

 

Blomkål og oksetartar, røykt eggeplomme, rista mandlar og blomkarse

(sulfitt,egg,mandlar, mjølk)

170,-

 

Lettbakt fjellaure frå Hardanger, potet, nyr ferskost og aurerogn

(fisk, mjølk)

165,-

 

Svinerilette med bruna smør og bakt løk, grilla brød

(mjølk, sulfitt, sennep, kveitemjøl)

155,-

 

Teaterplanke

Med coppa-skinke, oliven, norske ostar og svinerilette med cornichons

(Mjølk, sennep)

175,-

 

Hovudrettar

 

Piggvar steikt på bein, kalvebrissel, bakt selleri og syrlig smørsaus, knuste poteter

(fisk, mjølk, kveitemjøl, egg, selleri, sulfitt)

295,-

 

Kalve-coulotte med maiskrem, jordskokk og estragonsjy

(mjølk, sulfitt)

285,-

 

Steikt lysing med grilla løk, gulbeter, spinat, potetkrem og skaldyrsvinagrette

(Fisk, mjølk, skalldyr, sulfit)

265,-

 

Steikt entrecote med steinsopp, syrleg salat, pommes og bearnaise

(sennep, mjølk, sulfitt)

315,-

 

Cavatelli casio e pepe

(mjølk, kveitemjøl, egg, sulfitt)

260,-

 

Dessert

 

Kokos-sorbet med krumkake og tinvedrnkrem, rista kokos

(mjølk, egg, kveitemjøl, mandel)

135,-

 

Sjokolademousse

solbær og havresmular

(mjølk, egg, kveite)

115,-

 

Lakrisis med kvit sjokolade og yoghurtkrem, hyllebær

(mjølk, egg, kveite)

125,-

 

2 norske ostar med bananbrød og sommarhonning

(mjølk, kveitemjøl, egg)

160,-

 

Valrhonasjokolade med salt karamell

(Mjølk)

15,-

 

TEATERMENY                                               

Kokkane set saman tre rettar

 

Forrett

 #

Hovedrett fisk

 

eller

 

Hovedrett kjøtt

 #

Dessert

 

3-rettar

425,-

 

Hovmeistaren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)