Meny

Lunsj 11.00 - 15.30 (12.00-15.00) 

Reker i trengsel

Handpilla reker med sitronmajones, kokt egg, sitron, dillkvist, røykt aurerogn og salat

Som smørbrød 190,-

(kveitemjøl, skaldyr, egg, sennep, sulfitt, fisk)

Som salat 210,-

(skaldyr, egg, sennep, sulfitt, fisk)

Roastbiff av kalv

med estragonmajones, sylta raudløk og peparrot

Som smørbrød 195,-

(kveitemjøl, mjølk, sennep, sulfitt)

Som salat 215,-

(mjølk, sennep, sulfitt)

Caprese

Tomat og bøffelmozzarella med quinoakjeks og basilikumvinegrette

Som smørbrød 200,-

(kveitemjøl, rug, mjølk, sennep, sulfitt)

Som salat 220,-

(mjølk, sennep, sulfitt)

Langtidsbakt sideflesk

Puffa svor, coleslaw med eple, chilimajones og grov sennep

Som smørbrød 190,-

(kveitemjøl, rug, sennep, sulfitt, egg)

Som salat 210,-

(Sennep, sulfitt, egg)

Stjerneskot

Fritert raudspette med handpilla reker, sitron og karriremulade med sylta grønsaker

Som smørbrød 190,-

(egg, sulfitt, skaldyr, kveitemjøl, rug)

Som salat 210,-

(egg, sulfitt, skaldyr, kveitemjøl, rug)

Krema skaldyrsuppe

med dagens fisk, reker, potet, rotselleri, purre og kamskjelchips

(mjølk, fisk, skaldyr, selleri, blautdyr)

185,-

 

 

 

DESSERT

Dagens dessert

Spør servitør om dagens tilbod

(kveitemjøl, nøtter, mandlar, peanøtter, mjølk, egg)

Nyrørt is med marinerte bær og peanøttkrokan Spør servitør om dagens val 

(peanøtter, melk)

95,-

Ein makron

(mandlar, nøtter, egg)

20,-

 

A la Carte 16.00 - 20.00 (15.30 - 22.00) 

FORRETTAR                                                    

Grilla lettgrava kvit asparges

med sitronløk, Holtefjellkrem og råhøvla asperges
(Egg og mjølk)
185,-

Kamskjel frå Frøya

med jordskokk, vårfennikel, beurre noisette-skum, kjørvel og «sjøriv»

(Blautdyr, smør, soya og gluten)
225,-

Dagens forrett

(spør servitør)

 

HOVUDRETTAR                                                         

Gnocchi

med Västerbottenost, vårprimørar og røykt tomatsaus
(Mjølk, selleri, gluten og egg)
285,-

Langtidsbakt sideflesk

med puffa svor, variasjon av kål, perlepoteter, epleeddikgelé
og raudvinssaus med sennepsfrø

(Mjølk, sulfit, sennep)
295,-

Dagens fisk

(spør servitør)

Dagens kjøtt

(spør servitør)

 

 

DESSERTAR                                                                

Bringbærpannacota

med mandelbotn, karamelisert kvit sjokolade, bringebæris, mandelflarn og bringbærperler 

(Mjølk, mandel)
165,-

Nyrørt is og sorbet

med marinerte bær og peanøttkrokan

(Peanøtter, mjølk) 

100,-

Vellaga norske ostar

med tilbehøyr

(Mjølk, kveitemjøl, rug, hasslenøtter, sesamfrø, mandel)

160,-

Dagens dessert

(spør servitør)

 

TEATERMENY      590,-                                               

Forrett

Kvit asparges

 ◆

Hovudrett

Dagens kjøtt eller fisk

 ◆

Dessert

Bringebær

 

VINPAKKE     425,-

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)

 

Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.