Meny

Frukost 08.00 - 11.15

Havregraut 

med Ringi eplemost og kanel (havre)     45,-

med knuste bringebær og peanøttkrokan (havre, mjølk, peanøtter)     45,-

med sitronkrem og honning frå taket (mjølk, havre)     45,-

 

Gresk yoghurt med marinerte bær og granola     45,-

(mjølk, rug, spelt, sesam, havre, mandlar)

 

Nysteikt croissant      40,-

(kveitemjøl, mjølk)

 

Med ost og skinke

(mjølk)     +15,-

Lita skål med syltetøy     +15,-

 

Ei skive rugbrød med valfritt pålegg:

Ost og skinke     30,- (mjølk, kveitemjøl, rug)

Eggekrem     30,- (kveitemjøl, rug, egg)

Røykelaks og eggekrem     40,- (rug, kveitemjøl, havre, laktose)

Copaskinke og eggekrem     35,- (rug, kveitemjøl, havre, laktose, egg, fisk)

 

Sveler med rømme og marinerte bær

(kveitemjøl, mjølk, egg)     55,-

 

Ei halv raud grapefrukt med honning frå taket     35,-

 

Frukt i handa     15,-

 

Lunsj 11.30 - 15.30 (15.00) 

Handpilla reker med sitronmajones, kokt egg, sitron, dillkvist og salat


Som smørbrød 

(kveitemjøl, skaldyr, egg, sennep, sulfitt)     170,-

Som salat 

(skaldyr, egg, sennep, sulfitt)     190,-

 

Burrata med bakte beter, salat og valnøtt vinaigrette


Som smørbrød      170,-

(kveitemjøl, valnøtter, mjølk, sennep, sulfitt)


Som salat     190,-

(valnøtter, mjølk, sennep, sulfitt)

 

Rive svineknoke med sylta grønsaker, dijonsennep og salat


Som smørbrød     160,-

(kveitemjøl, egg, mjølk, sennep, sulfitt)

 

Som salat     180,-

(egg, mjølk, sennep, sulfitt)

 

Krema skaldyrsuppe med kvit fisk og reker     165,-

(skaldyr, fisk, mjølk, selleri)

 

 

Boeuf Bourguignon  

Laga på oksehalar med potetpure og grøn salat     215,-

(mjølk, selleri, sulfitt)

 

 

Krema pappardelle med skogsopp, ruccola og parmesan      215,-

(kveitemjøl, mjølk)

 

 

DESSERT

Dagens dessert

Spør servitør om dagens tilbod           

(kveitemjøl, nøtter, mandlar, peanøtter, mjølk, egg)

 

Sorbé med marinerte bær og peanøttkrokan     95,-

Spør servitør om dagens val

(peanøtter)

 

Ein makron      20,-

(mandlar, nøtter, egg)

 

 

A la Carte 16.00 - 20.00 (15.30 - 22.00) 

FORRETTAR                                                    

Burrata med beter, valnøtter og honning frå taket     160,- 

(mjølk, valnøtter, sennep, sulfitt)

 

Kveite med dill beurre blanc, purre og røykt rogn av aure     175,-

(fisk, mjølk, sulfitt)

 

Dagens forrett

(spør servitør)

 

HOVUDRETTAR                                                         

Krema pappardelle med steinsopp, skogssjampinjong, ruccola og parmesan     255,-

(mjølk, kveitemjøl, egg) 

 

Piggvarkotelett med portobello, soltørka tomat, grønkål, skaldyrskum og Perlepoteter      345,-

(fisk, skaldyr, selleri, mjølk)

 

Boeuf Bourguignon av oksehalar med potetpure og grøn salat      235,-

(mjølk, selleri, sulfitt)

 

Dagens kjøtt

(spør din servitør)

 

DESSERTAR                                                                

Sjokolademousse og sitronkrem med galia- og myntesorbé samt sjokoladesmular      145,-

(mjølk, spor av nøtter, egg)

 

Nyrørt is og sorbet med marinerte bær og peanøttkrokan      95,-

(peanøtter, mjølk)

 

Dagens norske ostar med tilbehøyr      145,-

(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel, steinfrukt)

 

Dagens dessert

(spør servitør)

 

TEATERMENY      570,-                                               

Forrett  |  Kveite

Hovudrett  |  Dagens kjøtt eller piggvar

Dessert  |  Sjokolademousse

 

VINPAKKE     405,-

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)

 

FEMRETTARS MENY      695,-

Burrata

Piggvar

And

Ost

Rabarbra

 

VINPAKKE      565,-

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)

 

Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.