Meny

FRUKOST FRÅ 08:00-11:00

Dagens påsmurd

(Kveitemjøl)

45,-

 

Dagens bakst

35,-

 

Havregraut med Ringi eplemos og kanel

(havre)

45,-

 

Yoghurt med dagens tilbehøyr

(Mjølk)

35,-

 

Spør servitøren din om utvalet av juicar, kaffi og te

 

Lunsj og kveldsmeny 

Selskap over 8 personar må bestille på førehand frå spesialmeny.

 

Lunsj 11:00-15:00 (12:00-14:30)

Rettar

 

Potet- og purresuppe med røykt kolje, egg, rogn og fritert kapers

(fisk, egg, mjølk, sulfitt)

180,-

 

Oksehaleragu på grilla brød, salte agurkar, kvitløkmajones og gruyèreost

(kveite, sulfitt, egg, mjølk)

185,-

 

Surdeigsbrød, avokado, posjert egg, bacon og hollandaise

(egg, mjølk, sulfitt)

185,-

 

Gratinert chevre, salat med grønkål og sylta graskar, valnøtter

(mjølk, valnøtter)

185,-

 

Løves «plukkfisk»

Potet, persille, peparrot og heimelaga knekkebrød

(sesam, kveite, rug, mjølk, fisk)

175,-

 

Dagens lunsj

185,-

 

Dessert

Crème Brûlée med tonkabønner og bringebær

(mjølk, egg, kveite)

125,-

 

Ei kule sorbe

35,-

 

Sjokolade med salt karamell

(mjølk)

20,-

 

Middag 16:00-20:00 (15:30-22:00)

Forrettar

«Teatersnacks»

Utval av norsk ost og spekemat

(mandel, mjølk, kveitemjøl, egg, mandel)

195,-

 

Bakt og fritert egg frå Toten med råreker og urter frå Barbu

(kveitemjøl, fisk, egg, skaldyr)

180,-

 

Steikt sjøkreps med skaldyr og currymajones

 sylta agurk

(mjølk, skaldyr, sulfitt, egg, kveitemjøl)

195,-

 

Oksehalekrokettar med kimchimajones og vårløk

(mjølk, fisk, kveitemjøl, egg, skaldyr)

165,-

 

Burrata med norske betar og solsikkespirer

(mjølk)

195,-

 

Hovudrettar

Fjellaure frå Hardanger med kvit asparges og avruga kaviar

Krema saus med estragonolje

(fisk, mjølk, sulfitt)

290,-

 

Langtidskokt oksekjake i raudvinssaus

Kinaskokkar og potetpure med peparrot

(mjølk, sulfitt)

285,-

 

Bouillabaisse med villfisk

(fisk, sulfitt, blautdyr, skaldyr, mjølk)

295,-

 

Andebryst frå Stange med gulrotpure, bakt løk, andedumpling og morkel

(mjølk, kveitemjøl, egg)

295,-

 

Cavatelli med spinat, sopp og valnøtter

(kveitemjøl, egg, sulfitt, mjølk, valnøtter)

265,-

 

Barnemeny

Vi serverer mindre porsjonar med enklare tilbehøyr til barna

150,-

 

Dessert

Créme Brûlée med tonka og sjokoladesorbet

(mjølk, egg, kveitemjøl)

135,-

 

Arme riddarar

Is, sesamstratos og bringebær frå Lærum

(mjølk, kveitemjøl, egg, sesam)

135,-

 

Karamelisert kubbost med aprikossorbet

Pistasjnøtter og sumak

(mjølk, kveitemjøl, pistasjnøttar, hasselnøttar)

145,-

 

 

Matcha-is og kvit sjokolade

(mjølk, egg, sesam, kveitemjøl)

125,-

 

Norske ostar med heimelaga knekkebrød og noko søtt

(mjølk, kveitemjøl)

165,-

 

Søtt til kaffien

(mjølk)

25,-

 

 

TEATERMENY                                               

Kokkane set saman tre rettar

 

Forrett

 #

Hovudrett fisk

 

eller

 

Hovudrett kjøtt

 #

Dessert

 

3-rettar

475,-

 

Hovmeistaren set saman passande vinar til vekas meny

Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri) 

385,-